Profil

Hvem er jeg?

Jeg er en af de lokale, var tidligere at finde som fast inventar i Slagelse svømmehal. Født og opvokset lidt udenfor Slagelse, et par år i København, og nu bosat i Slagelse. Jeg er den lykkelige ejer af hesten Loki, samt hundene Fiona og Medusa. Når vi ser bort fra dyrlæge titlen er jeg mange andre ting, jeg dyrker en del sport, er tit at finde på klatrevægge eller løbestier i området. Jeg har altid gang i et par gør-det-selv byggeprojekter, og så læser jeg mange bøger – både en del af dem der handler om syge dyr og hvordan man kan hjælpe dem, men også alverdens bøger der handler om helt andre ting.

Dyrlægen

Jeg fik ideen om, at jeg ville være dyrlæge, da jeg var ca. 3 år. Og det var en plan jeg har fulgt lige siden. Først var det mest smådyrene der kaldte, men i løbet af de 5,5 år på studiet blev hestedyrlægen fundet frem, og jeg skrev både bachelor og specialeprojekt i cardiologi (hjertet) hos en hest.

Jeg blev færdig som dyrlæge i januar 2017 og var så knap 4 år i en blandet praksis på Vestsjælland, hvor den stod på alt fra kaniner, hunde og katte til heste, køer, får og geder. I de år fik jeg suget en masse blandet viden og erfaring til mig, og den erfaring vil jeg fortsat bygge videre på, så jeg kan gøre det jeg altid har villet – hjælpe dyr og deres ejere bedst muligt.

Jeg har altid haft en særlig interesse for tænder hos alle dyr. Jeg har arbejdet med tænder hos heste, hunde og katte, og det er fascinerende hvor meget et sundt tandsæt kan betyde for både velfærd og sundhed. Men tænder er absolut ikke den eneste interesse. Jeg kan finde det meste fascinerende, og hvis jeg støder på et nyt problem går der hurtigt nørd i den, så problemet kan blive bedret eller løst.

Og nu står jeg så her med egen praksis. Det har været et lidt vildt spring, al begyndelse er udfordrende på mange punkter, men jeg har en fornemmelse af, at det bliver rigtigt godt! Man skal starte et sted, og jeg har hverken alt det udstyr eller al den viden jeg kunne tænke mig. Udstyret skal nok komme hen ad vejen, og med en kombination af kurser, litteratur og dialog med henvisningssteder, så kan I forvente at listen med ydelser, stille og roligt vil vokse sig større i takt med min praksis.

Det er min ambition at være hele familiens dyrlæge, uanset om man bor i stalden eller stuen. Jeg vil gøre mit bedste for, at både dyr og mennesker vil være trygge ved min tilstedeværelse – både i dagligdagen, og når der tilstøder sygdom.